Gerald Kein

Geral Kein, Božidar grilc, Škola hipnoze

Ovaj post bih hteo da počnem sa memorijom na čovjeka, koji mi je promenio život i preko mene tisuču drugim

Gerald Kein je bio moj mentor in osnivač međunarodno priznate škole šole OHTC – Omni Hypnosis Training Center, kojeg sam našao sa intuicijom, kada sam prije mnogo godina tražio način da nadgradim svoje obstoječe znanje. Večina mog znanja je tada bila iz binske hipnoze, a Jerry me je uveo u svet hipnoterapije. 

 

Jerry je bio čovek, koji je krenuo nekim svojim putem proučavanjem hipnoze i sa godinama iskustva je stvorio jednog od najkvalitetnijih programa za podučavanje hipnoze i hipnoterapije u svijetu.  Isto kao ja i on je bio bivši binski hipnotista, koji se je kasnije posvetio hipnoterapiji. Zadnjih godina je živeo i radio u DeLandu na Floridi, gdje sam ja završio njegov kurs i dobio licenciju za podučavanje. Bilo je to 2008 godine.

 

Bio je čovjek manjeg rasta ali jako samouvjeren. To se je vidjelo na njegovim predavanjima. U svako predavanje je unio pravu dozu humora, po čemu je bio poznat. Meni su bila njegova predavanja jako zanimljiva, jer su bila bez mistike i balasta, što je inače klasika kod predavača hipnoze. Čista hipnoterapija.

 

Prije par godina je njegov posao preuzeo švajcarac Hansruedi Wipf i danas su instruktori njegove škole praktički po cijelom svetu.

 

Hvala Jerry za sve što si mi dao. Želim ti ugodan put, gdje god da ideš.

 

Božidar Grilc